Jubileumsløp – Sandnes Idrettslag 60 år

I forbindelse med Sandnes IL’s 60 års jubileum arrangerte orienteringsgruppa i SI et kretsløp i orientering over 2 dager. På lørdag var det innlagt kretsmesterskap i mellomdistanse, mens løpet på søndag var et langdistanseløp med jaktstart på grunnlag av lørdagens resultater.
Ørjan Ravndal fra OK Ålgård vant herreklassen begge dager og viste nok en gang at han for tiden er kretsens sterkeste orienteringsløper, mens førsteårssenioren Erik Lima fra Ganddal IL tok en overbevisende sølvmedalje i KM (H17).
I dameklassen finner vi et nesten tilsvarende mønster ved at veteranen Aud Hognestad, Ganddal IL vant KM, samtidig som en ung og lovende løper, 18 årige Anne Sætre fra Haugesund IL, løp inn til sølvmedaljen i D17.
Også i gutte- og jenteklassen var det favorittene som stakk av med seierne begge dager. Fredrik Omdal fra Ganddal IL vant gutteklassen, mens Berit Kristine Lima fra OK Ålgård vant jenteklassen.
Berit Kristine har vist seg å være nærmest uovervinnelig i sin klasse denne sesongen. Ungjenta har både kondisjon og orienteringsteft, og tegner til å kunne utvikle seg til et stortalent om hun fortsetter slik. 


Vinneren i jenteklassen Berit Kristine Lima fra OK Ålgård (i midten) diskuterer veivalg med venninnene/konkurrentene Ingvild Garsrud Tvedt fra Vaulen OK og Kaisa Lillebekk fra OK Ålgård

Løpene gikk på Melsheiakartet med Sviland idrettsplass som samlingsplass begge dager. De erfarne løypeleggerne Tom Furland og Njål F. Vadla leverte løyper med god kvalitet og løpsleder Gisle Wathne sørget for at arrangementet ble gjennomført på beste vis. Nærmere 150 løpere deltok.
   
Bilder av medaljevinnerne

Komplette resultater