Ukas løype er på plass

gandor

Denne gang på Eltravåg og det er kun ett løypealternativ. Alternativt kan dere bruke kartet med alle postene og ta en kortere postplukk så langt dere ønsker. Postene står ute til 9.april

Løype A skal brukes av Kristiansand OK til treningssamling søndag kveld kl 19 (natt-trening). Postene er markert med postflagg med refleks og EMIT-enheter inkl 0 (start) og 100 (mål). Hvis noen vil lage løp er det bare å låne printer på klubbhuset.

OBS: Vær forsiktig med dype myrer og vann. I dag er disse dekket av is, men det kan være farlig å løpe på isen. Det anbefales at dere ikke løper på islagte vann og der myrene er dype!! (særlig hvis du løper alene).
Ellers er kartet gammelt og noe grovt. Ikke alle steiner og skrenter er med, og fargene stemmer ikke. Men dette gjør ikke så mye, da det stort sett er åpen furuskog med litt undervegetasjon her og der. Noen stier er forsvunnet og du kan komme borti et gjerde som ikke er på kartet mellom post 17 og 18, og som du ikke trenger å krysse. Det er et naturflott område og god trening før sesongstarten. God tur og tenk sikkerhet siden dere kanskje er langt fra folk og i røft terreng – løp gjerne sammen med andre!

Løype AAlle postene