Treningsløp (skogssprint) i Grudaskogen 3.april

gandor

Mandag 3/4 er det siste trening før Påske og sesongen starter. Derfor arrangerer vi et treningsløp med stemplingsbukker og tidtaking. Løpet er for alle klubbens medlemmer, både voksne og barn. Oppmøte er på P-plass ved skogen kl 1800 og fellesstarten er ca. kl 1815. Løpere fra andre aktive klubber kan også komme hvis de er forhåndsregistrert i Eventor.

Husk brikke og kompass. Det vil være mulig å låne brikke. OBS – påmelding gjøres i Eventor, men det vil være mulig å melde på helt fram til start. Det er som vanlig en A- og en B-løype. A-løypa har spredning, dvs halvparten løper en ”sommefugl” den ene eller andre veien.

Treningsmomentet vil være fellesstart, ”sommerfugl” og retningsendringer. Alle starter samtidig, dvs både unge og voksne. Det skal ”nulles” i det man starter. De som ikke når fellesstarten kan løpe når de ønsker, men bukkene hentes kl 1945. Skjermene henger ute en uke som ukas løype.

Vær forsiktig når du kjører ned til skogen, det er noen dype huller i veien (skiltet). Hvis vi blir mange biler må noen parkere mellom Grudevegen og løa til Grudevegen 130 (parkert her før ifm løp). Parkering er på eget ansvar og vær nøye med å ikke være til ulempe for nærmiljøet!!

Link til påmelding à http://eventor.orientering.no/Events/Show/8436