Reportasje fra KM i Sveio – nå med bilder

gandor

Ganddal stilte med 33 deltakere i helgas kretsmesterskap i Sveio. Haugesund var arrangør for 192 deltakere på lørdagens mellomdistanse og søndagens stafett der 43 lag deltok.

Løpene var lagt til området rundt golfbanen i Sveio. Det ble harde tak for de fleste, da terrenget var krevende på alle måter. Kraftig regnvær i dagene før løpene gjorde at arrangøren måtte ha alternativ befraktning klar til løperne som hadde start i de lengste løypene. Vannstanden ved et krysningspunkt av ei elv var en periode så høy at det ble vurdert som uforsvarlig å krysse til fots. Heldigvis ble det ikke nødvendig.

På lørdag ble det 3 gull (Tobias Rødde i H13-14, Janne Tjørhom Aasheim i D15-16 og Aud Hognestad Taksdal i D17), 2 sølv (Ingrid Lamark i D13-14 og Fredrik Omdal i H17) og en bronse (Ole Kristian Taksdal i H13-14) til GIL. Dessuten var det flere flotte plasseringer i klasser som ikke var KM-klasser, bl.a. 1.plasser til Anna Taksdal i D11-12 og Ann Karin Tjørhom i D50.

Søndagens stafett ble et gullras for GIL med 3 av 4 mulige gull.

IMG_6613

I D17 ble gullet sikret godt ut i siste etappe.

IMG_6616

I H17 ble det derimot en kamp helt til mållinja hvor differansen ble kun 1 sekund. I eldste herreklasse H156 ble det en klar seier etter ledelse så og si hele stafetten.

På eventor finner dere alle resultater.