Tilbud til alle som trenger et påskudd til å komme seg ut i skogen – både med og uten lys. Dette opplegget kjøres hver uke, primært utenom sesongen. Det vil variere hvor løypene legges, men det vil være våre nærområder som benyttes. Løypene står ute i tidsrommet angitt i oversikten nedenfor, og postene er markert med flagg og refleks. Det vil normalt være 3 alternativer på nett: A-nivå/lang, B-nivå/kort og ”alle poster”.  Hensikten med alle poster er at det er et tilbud til de som ønsker å finne poster i eget omfang/rekkefølge 

Det vil henge en liten info-lapp på hver skjerm om løypene, orientering og GIL.

I tabellen under finnes link til utskriftsvennlig pdf-fil. Alle løypene kan selvfølgelig brukes til trening når som helst, men postene er kun markert i aktuell periode. Du bestemmer selv om du vil løpe hele løypa eller bare deler av den og tidtaking må du sørge for selv J


Periode Link til kart/løype i .pdf-format
16.des.-2017 – 2.jan.-2018 

  Bogafjell  løype A  –  løype BAlle postene  

5. – 11.des. 

  Sørmarka  løype A  –  løype BAlle postene  OBS som vanlig i Sørmarka – pass på ståltråd/el-gjerder

28.nov. – 4.des.

  Kalbergskogen  løype A  –  løype BAlle postene

21. – 27.nov.

  Njåskogen  løype A  –  løype A-moment .  Denne uka er det en vanlig løype og en med ekstramoment – korridorer

14. – 22.nov.

  Vagleskogen  løype A-kurve  –  løype A –    løype B .  Treningsfokus denne uka er å løpe så mye som mulig rett på postene, dvs holde seg på streken.  For de som ønsker mer utfordrende trening, er en av løypefilene på kart uten veier, stier og andre ledelinjer.

3. – 9.apr.

  Grudaskogen  løype A1  –  løype A2 –   løype B –  alle postene.  Løype A har to varianter pga at det ble brukt en «sommerfugl» på treningsløpet, ellers er løype A1 og A2 like.

OBS:Postflaggene henger ute tom søndag  – MEN det vil ikke være postnummer på flaggene.

27.mar.- 2.apr.   Kalbergskogen  løype A  –   løype B –  alle postene   OBS: Hestebanen på Orstadtoppen er bygget om til bilcrossbane! Ikke gå på bilbanen hvis det er kjøring!! Kjør forbi løa og ta til høyre og parker der vi hadde kretsløp (åpen mark). Ikke parker på banen eller ved løa.
20. – 26.mar. Sviland   løype A  –   løype B –  alle postene
13. – 19.mar. Sviland   løype A  –   løype B 
6.mar. – 12.mar. Sørmarka  løype A  –   løype B  –  alle postene.  OBS – post 59 mangler både refleks og skjerm og post 48 mangler refleks.  Erfaring fra sist gang i Sørmarka er at det kommer til å forsvinne mer etter hvert.
27.feb. – 5.mar. Sørmarka  løype A  –   løype B  –  alle postene.  
20. – 26.feb. Kringleli med 3 løyper.  løype A –  løype AB  –  løype B  –  alle postene.  
13. – 19.feb. Stutafjell  løype A –  løype A moment  –  løype B. Denne gang er det 3 løyper. Oddvar har laget ei ekstra løype med ekstra moment som en utfordring.
6. – 12.feb. Stutafjell  løype Aløype Balle postene. INFO: Postene i det åpne området (steiner) er ikke markert med postflagg, kun refleks festet til bakken. Vær forsiktig med gjerdene! Det skal være mulig å finne plasser det er mulig å passere uten å klyve.
30.jan – 5.feb. Melsheia løype Aløype Balle postene
23. – 29.jan. Melsheia løype Aløype Balle postene
16. – 22.jan. Vagleskogen løype Aløype Balle postene
9. – 15.jan. Vagleskogen  løype A – løype Balle postene
2. – 8.jan. Vagleskogen  løype A – løype Balle postene  + en ekstra utfordring – kurveløype – her er mange av kartdetaljene tatt bort slik at det må fokuseres på å orientere etter kurvebildet på kartet.
26.des 2016 -8.jan. Kalbergskogen  løype A – løype Balle postene   NB! Står ute til 8.januar 2017
Periode Link til kart/løype i .pdf-format
26.des-8.jan.-17 Kalbergskogen  løype A – løype Balle postene   NB! Står ute til 8.januar
19. – 25.des. Neseskogen  løype A – løype Balle postene – ekstra o-teknisk krevende løype
12. – 18.des. Lyngholen/Bogafjell løype A  – alle postene  NB! Kun en løype, da det for det meste er sprint/lettløpt terreng. For å lage ei kortere løype,  kan jo løypa kuttes der det måtte passe. Vær oppmerksom på at det er et boligområde, og det kan hende at poster blir fjernet/kastet av noen som ikke vet hva de gjør. OBS:  det er dessverre noen veivalg som har farlige veikryssinger.  Stopp og se dere for før dere krysser trafikkerte veier.  Den farligste kryssingen er markert rødskravert (forbudt).  
5. – 11.des. Kubbetjørn  løype Aløype Balle postene 
28.nov. – 4.des. Eltravåg fra Lauvås  løype Aløype Balle postene  OBS – Stier er utydelige og det er svært bløtt. Anbefaler O-sko med pigg!! Hold dere borte fra upasserbare myrer og vann.  Ett nytt gjerde er markert som fiolett strek.  Ta hensyn til private hager og ikke ødelegg gjerder.  Det er markert plasser du kan komme over uten å klyve. Deler av A-løypa kan være teknisk krevende, særlig når det er mørkt!!
20. – 27.nov. Sørmarka v/oljedirektoratet  løype Aløype Balle postene 
14. – 20.nov. Sørmarka v/oljedirektoratet  løype Aløype Balle postene   OBS – Når du skal inn eller ut av de mørkegule områdene:  Ståltråd, piggtråd og strømgjerder kan være svært vanskelige å se (fare for hekting!!), og det er strøm i enkelte strømgjerder.
7. – 13.nov. Øksnevadskogen nord v/Figgjoelva  løype Aløype Balle postene
31.okt. – 6.nov. Njåskogen A-nivå – B-nivåalle poster 
23. – 30.oktober Vagleskogen A-nivå – B-nivåalle poster 
11. – 17.april Vagleskogen – kurveorientering – kun høydekurver på kartet. Postene er markert i terrenget med tur-o poster.
4. – 10.april Vagleskogen – postplukk, ingen postmarkering i terrenget.
14. – 20.mars Melsheia – parker på p-plass ved HV-hytta på Bråstein. Gjenbruk av poster og noen nye umerkede poster.
8. – 20.mars Melsheia – parker på p-plass ved HV-hytta på Bråstein. OBS! post 1 er noe usikker pga unøyaktig kart.
28.feb – 13.mars Melsheia – parker på p-plass ved HV-hytta på Bråstein. NB! Post 7 kan være vanskelig å finne pga dårlig kart i området
21. – 28. februar Kalbergskogen, gjenbruk av tidligere ukers poster pga. løypeleggers vinterferie – det finnes også denne gang tre utgaver av utskriftsfil som gir forskjellig kvalitet i ft. benyttet skriver;   pdf-fil, tif-fil og jpg-filveibeskrivelse til start
Noen av refleksene fra tidligere løyper har forsvunnet – finner du noen på din vei, ta de med og gibeskjed
14. – 21. februar Kalbergskogen – det finnes også denne gang tre utgaver av utskriftsfil som gir forskjellig kvalitet i ft. benyttet skriver; pdf-fil, tif-fil og jpg-filveibeskrivelse til start
8. – 14. februar Kalbergskogen – det finnes denne gang tre utgaver av utskriftsfil som gir forskjellig kvalitet i ft. benyttet skriver; pdf-fil, tif-fil og jpg-filveibeskrivelse til start
29.jan. – 14.feb. Kalbergskogen – veibeskrivelse til start – det finnes to utgaver av utskriftsfil som gir forskjellig kvalitet i ft. benyttet skriver; pdf-fil og jpg-fil
24. – 31.januar Øksnevadskogen nord
18. – 24.januar Vagleskogen
11.- 17.januar Vagleskogen
4. – 10.januar Ukas løype er denne gangen to varianter av samme løype i Vagleskogen.  Ukas treningstema er sommerfugl-gafling.  ”Ventre”/”høyre” er samme løype bare mottsatt retning/gaffling.  Hint kan være at to personer kan løpe samtidig.  Målposten er en gul refleks.
21.des.2015 – 3.jan. Bogafjell fra Bråstein – valgfritt start/mål sted.
Periode Link til kart/løype i .pdf-format
21.des – 3.jan. 2016 Bogafjell fra Bråstein – valgfritt start/mål sted.
10. – 20. des. Bogafjell – fra Kvernelandsveien. OBS – se denne skissen som viser parkering  like før Kvernelandsveien 164 (like bortfor Jakob).  Vi må ikke parkere på gården, og alle vise hensyn når de løper forbi gården, og kun løpe på traktorveien til skogen. 
5. – 13. des. Bogafjell fra Buggeland skole. NB! Ingen postflagg/reflekser da det er sprintløype i bebyggelse.
27.nov. – 6. des. Bogafjell v/Sandnes garn
20. – 30.nov. Bogafjell v/Sandnes Garn
16. – 23.nov. Grudaskogen
07. – 15.nov. Grudaskogen
02.- 08.nov. Vagleskogen
26.okt – 1.nov. Vagleskogen
18. – 25.okt. Vagleskogen