Har du lyst til å begynne med orientering?

 

Alle som har lyst til å bruke litt av fritida si på eget velvære og litt trimming av hjernen har de beste forutsetninger for å trives med orientering. Orientering passer for alle nivåer og aldre enten du vil mosjonere eller drive toppidrett. 

Ganddal IL- orientering byr på gode muligheter og et godt miljø for å drive med orientering. Vi tilbyr treninger og kurs for både barn og voksne.

Løpene arrangeres av de forskjellige orienteringsklubbene eller av bedrifter.  Informasjon om løpene kan finnes i Eventor, sidene for bedriftsidretten, eller på vår nettside.  Vi vil spesielt nevne våre klubbkarusell-løp som gode lavterskel løp å starte med for både barn og voksne. Møt opp på en trening eller et løp for å prøve om orientering er noe for deg!


For 2019 kan vi tilby:

Gratis nybegynnerkurs.  Mandag 29.april og torsdag 2.mai i Vagleskogen

For fullstendig innbydelse – klikk her

  • Nybegynnerkurs dag 1

    Teori og gjennomgang av kartets oppbygning og hva de forskjellige tegnene på kartet betyr. Vi viser også hvordan vi kjenner igjen kartets tegn og farger i skogen

  • Nybegynnerkurs dag 2

    Vi bygger videre på det vi lærte om kartet på forrige dag og lærer mer om retninger og veivalg, samt generell forståelse av kart og terreng.

Meld deg inn i dag!

Klikk her for å lese mer om medlemskapene våre og meld deg inn.

Les mer